Meteen naar de inhoud


Hebro Montage

Wij zijn een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in ketels, verwarming en loodgieterswerk.


Onze voorwaarden

Betaling:
De betaling van de facturen word dezelfde dag contant of per internet voldaan. Bij groter werk word de betaling in fases gedaan in overleg.

Betalingsherringen:
De eerste betalingsherrinering volgt 5 dagen na factuurdatum. Hierbij worden €25 administratiekosten in rekening gebracht. Betaalt u deze na 2 weken alsnog niet, dan volgt er een 2e betalingsherrinering. Hierbij worden er €50 administratiekosten bovenop het factuurbedrag berekend. Na deze herrinering gaat het automatisch door naar een incassobureau.

Garantie:
Wij geven geen garantie wanneer de klant zelf materiaal levert. Als wij zelf het materiaal leveren heeft u wel recht op garantie.

Onderdelen garantie:
Wanneer wij een cv-ketel monteren die door ons geleverd is, heeft u recht op 2 jaar onderdelengarantie vanuit de ketel fabrikant.

Wanneer vervalt de garantie:
Wanneer er aan een installatie door klant of in opdracht van de klant niet door Hebro Montage word gewerkt vervalt de garantie van Hebro Montage.

Extra werk:
Extra werk word in overleg gedaan, maar dan is een eventuele planning in overleg met Hebro Montage. Daar dat dan niet altijd de gewenste datum gehaald kan worden.

Kleine werkzaamheden:
Wanneer Hebro Montage voor kleine werkzaamheden zoals ontluchten of bijvullen moet komen word het werk dat verricht is in rekening gebracht + de voorrijkosten.