Meteen naar de inhoud


Hebro Montage

Wij zijn een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in ketels, verwarming, warmtepompen en loodgieterswerk.


Onze voorwaarden

Betaling:
De betaling van de facturen word dezelfde dag contant of per internet voldaan. Bij groter werk word de betaling in fases gedaan in overleg.

Zolang de geleverde producten niet betaald zijn blijven deze eigendom van Hebro Montage. Hebro Montage kan deze producten terughalen/ terug vorderen als deze niet betaald zijn.

Betalingsherrinering:
De eerste betalingsherrinering volgt 5 dagen na factuurdatum. Hierbij worden €25 administratiekosten in rekening gebracht. Betaalt u deze na 2 weken alsnog niet, dan volgt er een 2e betalingsherrinering. Hierbij worden er €50 administratiekosten bovenop het factuurbedrag berekend. Na deze herrinering gaat het automatisch door naar een incassobureau.

Bij vorderingen geldt bij de 1e vordering nog geen toeslag. Bij de 2e toeslag geldt een toeslag van 10%.

Garantie:
Wij geven geen garantie wanneer de klant zelf materiaal levert. Als wij zelf het materiaal leveren heeft u wel recht op garantie.

Wanneer wij een cv-ketel monteren die door ons geleverd is, heeft u recht op 2 jaar onderdelengarantie vanuit de ketel fabrikant.

Wanneer er aan een installatie door klant of in opdracht van de klant niet door Hebro Montage word gewerkt vervalt de garantie van Hebro Montage.

Mocht de aarde van de stroom niet goed zijn dan is dat de verantwoording van de klant.

Extra werk:
Extra werk word in overleg gedaan, maar dan is een eventuele planning in overleg met Hebro Montage. Daar dat dan niet altijd de gewenste datum gehaald kan worden.

Kleine werkzaamheden:
Wanneer Hebro Montage voor kleine werkzaamheden zoals ontluchten of bijvullen moet komen word het werk dat verricht is in rekening gebracht + de voorrijkosten.

Boorwerkzaamheden:
Bij schade aan stroom- en waterleidingen door boorwerkzaamheden is Hebro Montage niet verantwoordelijk.